二〇一一二月四级高效阅读答案及分析意气风发
分类:公务员

  二零一三年二月德语六级答案第二套

  2011年五月六日全国高级学园Republic of Croatia语四级考试已终结,此次试验报名考试人数达924万人。以下是Slovak语四级深度阅读答案—选词填空(沪江版卡塔尔国,以供左近考生参照他事他说加以考察:

  二〇一一年10月马耳他语四级快速阅读答案+分析

  作文范文高分版:

  47. E. domestic

  【参照他事他说加以侦查答案】

  Keep Our Hearts Strong

  48. C. communities

  1. A. they are not rescued once a new edition comes out

  As the proverb goes, constant drops wear out the stone. Good habits help pave our way to success. However, during the cultivation of good habits we are frequently bewildered and baffled by temptations from the world around us. Only when we are alert and determined enough to resist these temptations can we take a right and unswerving road to success。

  49. O. survive

  2. B. They haven’t fixed all the shortcomings of print books.

  In our daily life, it is essential for us to be self-disciplined. A healthy lifestyle, which may consist of regular exercise and balanced diet, is what most people are pursuing in contemporary society. Yet many people cannot resist the coziness of staying in and temptation of tasty but fatty food, thus giving up half way cultivating healthy habits and getting decreasingly robust. In addition, our progress in academic performance depends on good habits. We must restrain ourselves from endless entertainment. Otherwise, distracted and indulged, we can never maintain a good learning habit, let alone achieve academic excellence。

  50. H. gather

  3. A. they find it troublesome to take notes with an iPad.

  In summary, good habits rely on strong hearts that are not disturbed by temptations. With persistence and perseverance, we are heading to success。

  51. M. serves

  4. D. they are no more than print versions put on a screen

  神速阅读答案

  52. N. surroundings

  5. C. a platform for building multimedia content

  1. may not benefit education as intended

  53. J. recession

  6. A. share his learning experience with the best and brightest thinkers

  2. build an innovative image

  54. K. reported

  7. C. professors can join in students’ online discussions

  3. further distract students from class participation

  55. I. households

  8. manpower to put together each one

  4. have to work harder to enliven their classes

  56. F. financially

  9. cost

  5. mobile technology will be more widely used in education

  【解析】

  10. remains to be seen

  6. It is proceeding with caution。

  那篇小说选自Time杂志,呈报的是United States运用了一文山会海的食品帮衬行动为低收入者提供食物,经济荒废让愈来愈多的人沦为温饱风险,在那之中居然席卷有专门的学业的人。

  【全体点评】

  7. facilitate students’ learning outside of class

  小说思路相比清晰,驾驭起来并简单。选项中也远非易混淆的郁闷项,考生假若把握小说的主线,注意通过词性消亡选项,相当轻松得出答案。

  那是大器晚成篇探讨电子课本能还是不可能代替纸质课本的评散文。E-BOOK在现行反革命社会已逐步加大,因而,该话题对于考生来讲并不目生。小说通过对照,电子课本和纸质课本的三等九般,最终,得出结论:电子课本今后可不可以替代纸质课本依旧是三个未确定的数。小说罢全系统清晰,论点明显。考生假设依照文章顺序,胶柱鼓瑟,答对本篇阅读中的标题只怕相对轻便的。

  8. teaching or analysis

分享到:

  【逐题细评】

  9. complex reasoning abilities required of good lawyers

;););););)

  1. 答案:A. they are not rescued once a new edition comes out

  10. interaction

    更加多消息请访问:微博四六级频道 四六级论坛

  解析:【细节题】。由重视词the biggest problem 定位至文章第二段首句。由“But the worst part is that print editions of textbooks are constantly undergoing revisions。”可以知道,纸质版课本最大的标题是时常修正,因而,正确答案为A。

  听力答案

  极度表达:由于各地方处境的随地调度与调换,和讯网所提供的享有考试消息仅供参谋,敬请考生以权威部门揭橥的正规信息为准。

  2. 答案:B. They haven’t fixed all the shortcomings of print books。

  11. Why she could not get through to him

  解析:【细节题】。由第三段“Which is why digital textbooks, if they live up to their promise, could help ease many of these shortcomings. But till now, they’ve been something like a mirage (幻影卡塔尔 in the distance,”可以预知,电子课本未能消弭纸质书的保反常。因而,正确答案为B。

  12. He has difficulty finding affordable housing

  3. 答案:A. they find it troublesome to take notes with an iPad。

  13. A code number is necessary to run the copy machine

  解析:【细节题】。由Kalpit Shah定位到第五段。由“They weren’t using it as a source of communication because they couldn’t read or write in it。”可见,他们不选拔E-BOOK,是因为她们不可能用电子书进行读写,因而,正确答案为A。

  14. He will stop work to take care of the baby

  4. 答案:D. they are no more than print versions put on a screen

  15. The shopping center is flooded with people

  解析:【细节题】。由Inkling 首席推行官 Matt Maclnnis 定位到第九段。由 “What I mean by that is the current perspective of the digital textbook is it’s an exact copy of the print book. There’s Course 斯Matt, etc., these guys who take an image of the page and put it on a screen。”可以预知,Course 斯马特未来的电子课本只是对纸质课本的复制,由此,准确答案为D。

  16. It will take longer to reconnect the computers to the Net

  5. 答案:C. a platform for building multimedia content

  17. She did see Prof. Smith on TV

  剖析:【细节题】。由第十段首句“He calls Inkling a platform for publishers to build rich multimedia content from the ground up, with a heavy emphasis on real-world functionality。”可以知道,Matt Maclnnis 以为,Inkling是为出版商搭建充足的多媒体能源的三个阳台,因而,正确答案为C。

  18. The man has to go to see his doctor again

  6. 答案:A. share his learning experience with the best and brightest thinkers

  19. It is planning to tour East Asia

  分析:【细节题】。由第14段首句 “But the most exciting part about Inkling,to me,is its notation (传授卡塔尔(英语:State of Qatar)system。”和第16段最后一句“The best comments are then sorted democratically by a voting system, meaning that your social learning experience is shared with the best and brightest thinkers。”,可知,最令作者欢快的是,它的阐明系统能够让顾客与最完美的人分享学习资历,因此,正确答案为A。

  20. A lot of good publicity

  7. 答案:C. professors can join in students’ online discussions

  21. Pay for the printing of the performance programme

  深入分析:【细节题】。由第17段首句,“As a bonus, professors can even chime in (插话卡塔尔(英语:State of Qatar) on discussions。”可以知道,作为意气风发项方便人民群众,助教们方可到场学子们的夜幕议论,因而,正确答案为C。

  22. He might give up concert tours

  8.答案:manpower to put together each one

  23. It can do harm to singer’s voice chords

  解析:【细节题】。由第21段“Each interactive textbook is a media-heavy experience built from the ground up, and you can tell that it takes a respectable amount of manpower to put together each one。”可知,因此,答案为manpower to put together each one。

  24. Many lack professional training

  9.答案:cost

  25. Voice problems among pop singers

  解析:【细节题】。由第22段“For now the app is also iPad-exclusive, and though a few of these educational institutions are giving the hardware away for free, for other students who don’t have such a luxury it,s an added layer of cost and an expensive one at that”可知,因此,答案为cost。

  26. It has not been very successful

  10. 答案:remains to be seen

本文由金沙澳门官网下载app发布于公务员,转载请注明出处:二〇一一二月四级高效阅读答案及分析意气风发

上一篇:法学和师范专业报哪些学校好,高三生开学状态 下一篇:没有了
猜你喜欢
热门排行
精彩图文